Ana Sayfa » Haberler » Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

 Fotoğraf

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 95. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde büyük mücadele sonuncunda kazanılan Cumhuriyetimizi korumak ve değerlerine sahip çıkmak, vatandaş olarak hepimizin sorumluğundadır” dedi.

Başkan Oğuzbaş, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet,  milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği  gelişmiş ve kalkınmış bir Türkiye hedefi için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak ve üretmek zorundayız. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ve güçlü yarınlara taşımak için çocuklarımızı iyi yetiştirmek, onları geleceğe hazırlamak, vatan, millet, bayrak ve ülke sevgisini onlara aşılamak bizim en önemli görevimizdir.  Cumhuriyetimizi korumak ve değerlerine sahip çıkmak vatandaş olarak hepimizin sorumluğundadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”. 


09:22, 26.10.2018


Tüm Haberler