Ana Sayfa » Haberler » Yön.Kur.Bşk. Abdullah Oğuzbaş’tan 15 Temmuz Mesajı!

Yön.Kur.Bşk. Abdullah Oğuzbaş’tan 15 Temmuz Mesajı!

 Fotoğraf

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş 15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısı ile yayımladığı mesajında;


“15 Temmuz 2016 tarihinde milli iradeyi yok sayarak, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin tüm demokratik kazanımlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen malum terör yapılanmasının gerçekleştirmeye kalkıştığı darbe girişimi, Türk milletinin tüm kurum ve kuruluşlarıyla tek yumruk olup darbecilerin önüne etten bir duvar örerek, canı pahasına bedenini siper etmesi sonucu püskürtülmüş, Türk milletinin ve demokrasisinin asla hiçbir zorbalığa boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, milletin iradesi dışında hiçbir gücün yönetemeyeceğini bir kez daha ortaya koymuştur.
Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, her zaman Milletimizi, Devletimizi ve demokrasimizi hedef alan oluşumların karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi, Kahraman Milletimizin dik duruşu sayesinde nasıl sonuçsuz kaldı ise, yalan haberler ile ülkemiz aleyhine yürüttüğü karalama kampanyaları da yine Milletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile dik duruşu sayesinde sonuçsuz kalacak ve amacına ulaşamayacaktır.
Darbe girişimi sırasında kendini siper eden tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum.
15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan    15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerine tüm halkımızı ve katılımcılarımızı bekliyoruz.”   dedi.


04:38, 14.07.2017

Haber Fotoğrafları


Tüm Haberler