Ana Sayfa » Haberler » Yön.Kur.Bşk. Abdullah OĞUZBAŞ'tan 18 Mart Mesajı!.

Yön.Kur.Bşk. Abdullah OĞUZBAŞ'tan 18 Mart Mesajı!.

 Fotoğraf

3 KASIM 1914 – 18 MART 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden deniz savaşları Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 102. Yılında Atalarımızı minnetle anıyoruz

           Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce Milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında Çanakkale'de gösterdiği büyük kahramanlıkla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

           Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle kenetlenerek birlik, beraberlik içinde çalışmalıyız.
           Bu duygularla Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu adına  Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Çanakkale Savaşlarının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz..


17:24, 17.03.2017


Tüm Haberler