Ana Sayfa » Haberler » Yön.Kur.Bşk. Abdullah OĞUZBAŞ'tan 8 Mart Mesajı!.

Yön.Kur.Bşk. Abdullah OĞUZBAŞ'tan 8 Mart Mesajı!.

 Fotoğraf

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah OĞUZBAŞ, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada,“Dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, saygıdeğer tüm dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyor kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.


Kadınlarımız hayatın her anında fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü olmuştur. Yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Çağdaş medeniyet seviyesinin yakalanmasında erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür” dedi.

Kadınların toplumda ve iş dünyasında büyük başarılara imza attığını belirten Başkan Oğuzbaş, “Ailemizin temel değeri olan kadınlarımızın gelişen Türkiye’mizin iş dünyasındaki rolü küçümsenemez. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptığımız ve onlara fırsat tanıdığımız zaman neler yapabildiklerini görüyoruz. Daha hızlı büyümemiz ve gelişmemiz için en az erkekler kadar kadınların da iş dünyasına vereceği katkıya ihtiyacımız var” diye konuştu.

Ülke olarak modern ve çağdaş günlere gelmemizde kadınların önemli görevler başardığının altını çizen Oğuzbaş “Tüm dünya, ülkemiz, katılımcılarımız ve çalışanlarımız arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir dünya temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.


05:50, 07.03.2017


Tüm Etkinlikler