Ana Sayfa » Haberler » Terörü En Şiddetli Şekilde Kınıyor ve Lanetliyoruz!!

Terörü En Şiddetli Şekilde Kınıyor ve Lanetliyoruz!!

 Fotoğraf

Terörü En Şiddetli Şekilde Kınıyor ve Lanetliyoruz!!

          Ülkemizin bir çok şehrinde, eş zamanlı olarak güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırıları meydana gelmiştir. Bu terör saldırılarının 15 Temmuz hain FETÖ/PYD ile darbe   kalkışmasında amaçlarına ulaşamayanların, maşa olarak kullandığı diğer bir maşa terör örgütü PKK ile ülkemize karşı iş birliği içinde olduğu aşikardır.

          Aziz ve kahraman Türk Milletinin ve yüce Türk Devletinin 15 Temmuzda vermiş olduğu cevabı, anlamayan, idrak edemeyen, saldırıları planlayan ve  yardım, yataklık eden bu hainlere, inanıyorum ki büyük ve güçlü Devletimiz hak ettikleri cevabı, en şiddetli şekliyle verecektir.

          Organize Sanayi Bölgemiz  adına; Ulusumuzun parçalanmasını, bölgede lider ülke olmasının önünü kesmeyi, birlik ve beraberliği bitirmeyi  hedefleyen, din, ırk, mezhep, siyasi görüş vb. sınıfları esas alarak yapılan tüm terör yapılanmasını ve gerçekleştirilen  saldırıları en şiddetli şekilde kınıyoruz.
   
          Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis ‘de hain terör örgütü üyesi teröristlerin emniyet güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alarak yaptıkları bombalı saldırılarda, hayatını kaybeden şehitlerimize  ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ
Yönetim Kurulu Başkanı 


07:31, 18.08.2016


Tüm Haberler