Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan OSB Basın Duyurusu;

Mimarsinan OSB Basın Duyurusu;

 Fotoğraf

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ, Devletimize ve Milletimize karşı yapılan demokrasi dışı girişimleri nefretle kınadı.

          Demokrasi dışı bu girişim, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve Milletimizin desteği ile alaşağı edilmiştir. Anti demokratik bu girişimler Milletin iradesi ile seçilmiş hükümetimizi asla deviremez. Milletimizin bu tür girişimlere mahal vermeyeceği apaçık ortadadır. Gün ülkemize, devletimize ve hükümetimize sahip çıkma günüdür.

          İş Dünyası mensuplarının asla darbe girişimlerini tasvip etmeyeceğini belirten BÜYÜKSİMİTCİ, “Demokrasi dışı girişimlere tüm Mimarsinan OSB camiası olarak şiddetle karşıyız. Var gücümüzle Hükümetimizin yanındayız. Tüm üyelerimiz ile birlikte her zaman ve her şartta demokrasimizin dimdik ayakta kalmasını sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

          Yönetim Kurulu  Başkanı BÜYÜKSİMİTCİ, “Bu teşebbüste demokrasi uğruna hayatını kaybeden tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diledi".

Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ


01:24, 16.07.2016


Tüm Haberler