Ana Sayfa » Haberler » Terörü Kınıyor ve Lanetliyoruz!!!

Terörü Kınıyor ve Lanetliyoruz!!!

 Fotoğraf

.

               Mimarsinan Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ, 13 Mart 2016 tarihinde Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı saldırıları şiddetle kınadıklarını belirterek “HAİNCE VE KALLEŞÇE YAPILAN, TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYOR VE LANETLİYORUZ” dedi.
               BÜYÜKSİMİTCİ  yaptığı açıklamasında; acımız ve öfkemiz büyüktür, terör nereden gelirse gelsin, hangi şartlarda yapılırsa yapılsın, hiçbir şekilde kabul edilemez bir insanlık suçudur. Kendi hain ideolojisini gerçekleştirmek için  hak ve hukuk tanımayan, masum insanların canına kast etmeyi adeta kendine vazife haline getirmiş terör örgütlerinin, hain ve alçakça yapılan bu eylemi, herkes tarafından nefretle kınanmalıdır.
               Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedilen bu hain saldırılar karşısında sağduyulu hareket etmeliyiz. Ülkemizi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. İnanıyorum ki büyük ve güçlü devletimiz bu saldırıyı planlayan, yardım yataklık edenlere hak ettikleri cevabı, en şiddetli şekliyle verecektir.
               Organize Sanayi Bölgemiz adına, terör saldırılarını şiddetle kınıyor, ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz,dedi.


04:56, 14.03.2016


Tüm Haberler