Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan OSB 118. Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı!!.

Mimarsinan OSB 118. Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı!!.

 Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Mimarsinan OSB Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yapıldı. Toplantının ardından Heyet, bölge genelinde bir inceleme gezisinde bulundu.

Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Mimarsinan OSB Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yapıldı. Toplantının ardından Heyet, bölge genelinde bir inceleme gezisinde bulundu.



Toplantının açılış konuşmasını yapan Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu güne kadar tüm çalışmalarında müteşebbis heyet ve yönetim kurulu ile ortak hareket ettiklerini belirtti. Bölge hakkında 8 yıllık süreç içersinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Bölgenin gelişmesinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür etti.



Daha sonra Mimarsinan OSB Bölge Müdürü Abdül Baki Uludağ, bölge hakkında genel bir sunum yaparak üyeleri bilgilendirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı ve Başkan Vekili, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)  Temsilcileri seçildi. Yapılan oylama sonucunda Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığına oy birliği ile yeniden Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa BOYDAK seçilirken, Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan oldu. Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mehmet Büyüksimitci, Mehmet Karabulut, Abdullah Yaşar, Emin Sarptaş, Recep Benk seçildi. Denetim Kurulu Üyeliğine ise Orhan Özsaraç, Ahmet Eser seçilirken, OSBÜK temsilciliğine Mehmet Büyüksimitci, Mehmet Karabulut ve Ahmet Özkan seçildi.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak, Mimarsinan OSB’nin Mehmet Büyüksimitci önderliğinde hep gelişen bir yapıya kavuştuğunu belirterek, Kayseri’nin iş dünyasına nefes aldıracak bir bölge haline geldiğini ifade etti. Mimarsinan OSB’nin Kayseri’de alternatif bir OSB olduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, “Kayseri’nin irili ufaklı birçok firmasının burada yatırım yaptığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Mimarsinan OSB’miz Kayseri’mizin doğusunda alternatif bir OSB haline geldi. Bundan sonraki süreçte de bu bölgemizi daha gelişmiş hale getireceğiz” dedi.


Son olarak 118. Olağan Müteşebbis Heyet toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni eden Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak seçilen tüm üyelere ve Bölge Müdürlüğü personeline yeni dönemde başarılar diledi.





Abdül Baki ULUDAĞ

Bölge Müdürü


09:05, 16.04.2014

Haber Fotoğrafları


Tüm Haberler