Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan Osb İle Halkbankası Arasında” Sürdürülebilir Ekonomide Enerji Verinliliği Ve Kobilerle İş

Mimarsinan Osb İle Halkbankası Arasında” Sürdürülebilir Ekonomide Enerji Verinliliği Ve Kobilerle İş

 Fotoğraf

Mimarsinan Osb İle Halkbankası Arasında” Sürdürülebilir Ekonomide Enerji Verinliliği Ve Kobilerle İşbirliği Protokü” İmzalandı!!

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü İbrahim Korkut arsında 02.08.2012 tarihinde” 21.YÜZYILDA REKABETİN TEMEL TRENDİ; SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ ve KOBİLERLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” imzalandı.

Yapılan İşbirliği Protokolü ile, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların işletmelerindeki enerji giderlerinin azaltılmasına yönelik tüm yatırım harcamaları enerji verimliliği kredisi ile finanse edilebilecektir. Enerji kredilerinin yanı sıra, “Sanayi Bölgeleri Destek Kredisi” paketindeki işletme ve yatırım kredilerinden ayrıca diğer kredi ve mevduat ürünlerinden uygun faiz ve komisyon oranlarıyla faydalanabileceklerdir.

Sanayi Bölgeleri Destek Kredisi ile yeni fabrika kurulumu, yurtiçinden veya yurtdışından yeni makine teçhizat, demirbaş, araç vb. alımı, tevsi yatırımları, yenileme yatırımları, üretim için gerekli hammadde ve ara malı alımının finansmanı için uygun vade ve şartlarda yatırım kredisi kullandırılabilecektir.


12:04, 14.04.2014

Haber Fotoğrafları


Tüm Haberler