Ana Sayfa » Haberler » Cumhurbaşkanı Sn.Abdullah GÜL’ün Bölgemizi Ziyareti!!

Cumhurbaşkanı Sn.Abdullah GÜL’ün Bölgemizi Ziyareti!!

 Fotoğraf

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI OLDUĞU ALANLARDAN BİRİSİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİDİR” Devletin organize sanayi bölgelerini desteklediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Gül, “Türkiye’nin en başarılı olduğu alanlardan birisi belki de organize sanayi bölgeleridir. Diğer ülkeleri ziyaret ettiğimde devlet başkanları bana en çok ‘Sizin organize sanayi bölgelerinizin benzerlerini bize de kurun’ derler.

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI OLDUĞU ALANLARDAN BİRİSİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİDİR”

Devletin organize sanayi bölgelerini desteklediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Gül, “Türkiye’nin en başarılı olduğu alanlardan birisi belki de organize sanayi bölgeleridir. Diğer ülkeleri ziyaret ettiğimde devlet başkanları bana en çok ‘Sizin organize sanayi bölgelerinizin benzerlerini bize de kurun’ derler.


Geldiklerinde de Ankara’da onları organize sanayi bölgelerine gönderirim, program yaparım. Sadece büyük fabrikalar açısından değil, özelikle KOBİ’lerin yoğunlukta olduğu organize sanayi bölgeleri çok daha fazla etkileyici oluyor. Devlet başkanlarına OSTİM’deki işletmeleri gösteriyoruz. Onlara, ‘Bunların hepsinin sahibi var, teknisyeni, mühendisi, işçisi var. Bunlara maaşlarını ödüyorlar, bize de vergisini ödüyorlar. Biz sadece onların altyapısını hazırlıyoruz’ diyorum” dedi.


12:01, 14.04.2014


Tüm Haberler