Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.

 Fotoğraf

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı 12 Mart 2011 tarihinde Mimarsinan OSB Müdürlüğü’nde kahvaltılı olarak yapıldı.Kahvaltının ardından cami inşaatı ve bölge genelinde yapılan yatırımlarla ilgili tanıtım gezisi düzenlendi.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.
Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Müteşebbis Heyet Toplantısı 12 Mart 2011 tarihinde Mimarsinan OSB Müdürlüğü’nde kahvaltılı olarak yapıldı.Kahvaltının ardından cami inşaatı ve bölge genelinde yapılan yatırımlarla ilgili tanıtım gezisi düzenlendi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 4562 Sayılı OSB'ler Kanunu ile müteşebbis heyet üye sayısının 11'den 15'e çıktığını açıklayarak, bu güne kadar yapmış oldukları çalışmaları müteşebbis heyete sunmak üzere böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.
Büyüksimitci, bu güne kadar tüm çalışmalarında müteşebbis heyet ve yönetim kurulu ile ortak hareket ettiklerini belirterek, bölgenin gelişmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra bir açıklama yapan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak, Mimarsinan OSB'nin Mehmet Büyüksimitçi önderliğinde hep gelişen bir yapıya kavuştuğunu belirterek,Kayseri'nin iş dünyasına nefes aldıracak bir bölge haline geldiğini ifade etti. Mimarsinan OSB'nin Kayseri'de alternatif bir OSB olduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, "Kayseri'nin irili ufaklı birçok firmasının burada yatırım yaptığınıgörmek bizleri ümitlendirmektedir. Hepimizin bildiği gibi ülkemizin kalkınmasının lokomotifi sanayidir. İstihdamda sanayinin payının yüzde 20 civarında, ama üretime ve Türkiye'nin cari işlemler açığına yaptığı katkı bakımından çok büyük faydası var. Türkiye'de ihracatın yüzde 90'dan fazlası sanayi ürünleri şeklinde gerçekleşmektedir. Mimarsinan OSB'miz Kayseri'mizin doğusunda alternatif bir OSB haline geldi. Bundan sonraki süreçte de bu bölgemizi daha gelişmiş hale getireceğiz." dedi.
Başkan Boydak, başta Mehmet Büyüksimitci olmak üzere tüm müteşebbis heyet üyelerine ve bölge müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


11:51, 14.04.2014


Tüm Haberler