Ana Sayfa » Haberler » Milletvekillerinden Bölgemize Ziyaret

Milletvekillerinden Bölgemize Ziyaret

 Fotoğraf

Mimarsinan OSB’nin son teknolojiyi kullanarak alt yapı çalışmalarını tamamladığını belirten Başkan Mehmet Büyüksimitci 1998 yılında kurulan Mimarsinan OSB’de şuanda 41 fabrikanın faal durumda olduğunu belirterek, 379 parselden 322’sinin satıldığını ve geriye kalan 57 parsel için talep beklediklerini söyledi.

Büyüksimitci, bölgedeki fabrikaların inşaat, mobilya, metal, mermer, plastik, ev gereçleri, elektrik ve elektronik ile cam alanlarında faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Mimarsinan OSB’nin Kayseri’nin doğu giriş kapısı olduğunun altını çizen Büyüksimitci, “Bölgenin girişinde Malatya Karayolu’nda bir akaryakıt istasyonu alanına bizim belirlediğimiz dünya standartlarındaki projenin yapılmasını istiyoruz. Şehrin girişinde güzel görüntü oluşturmak istiyoruz” dedi.

AKP Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, organize sanayi bölgesinin her türlü teknolojik alt yapısının tamamlamış olmasının dikkat çektiğini söyledi.
Karayel, “Buranın konumu yüksekliği insanları cezp ediyor. Burada hava kirliliği olmaz. 1510 rakımında olması ve bu ulaşım yolunun burada olması Mimarsinan OSB’nin cazibesini artırıyor. Her türlü teknolojik alt yapısı tamamlanmış. Arsa sahiplerine bu kadar güzel imkanların sunulması gerçekten çok güzel. Sayın Büyüksimiçti’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, Mimarsinan OSB’nin diğer OSB’ler gibi kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti.


Öksüzkaya, şunları söyledi: “Sanayicilerimizin burada yeni yatırımları yönelmesi bizlere son derece gurur veriyor. İnşallah burası Kayseri ekonomisine hayırlı hizmetler yapar. Bizim arzumuz Kayseri’de olmayan sanayi sektörlerini şehrimize kazandırılması. Kayseri’mizde niye bir ilaç, elektronik sanayi daha hızlı gelişmesin. Yükte hafif pahada ağır sanayinin gelişmesini istiyoruz. Burada yatırımların önünü açmak adına teşvikleri de bekliyoruz. Milli Emlak ile ilgili küçük bir sorunu burada yerinde görmüş olduk. Onu da en kısa zamanda çözmeye çalışacağız.” 

21 Ocak 2011 


10:29, 14.04.2014


Tüm Haberler