Ana Sayfa » Duyurular » AVRUPA GİRİŞİMCİLİK TEŞVİK ÖDÜLLERİ

AVRUPA GİRİŞİMCİLİK TEŞVİK ÖDÜLLERİ


Sayın Sanayicimiz;
Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün ilettiği yazıda  Girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesi için verilen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri yarışmasının Avrupa Komisyonu’nun sponsorluğunda düzenlenmekte ve 2011 yılından itibaren ülkemizinde katılmakta olduğu belirtilmektedir. Bu çerçevede, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) Ödül Programının ülkemizde duyurulması ve belirlenen iki adayın Komisyona bildirilmesi konusunda görevlendirildiği bildirilmektedir.
Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri ile ilgili detaylı bilgi, https://ec.europa.eu/growth/smes/supportingentrepreneurship/europeanenterprisepromotionaw ards_en ve http://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/ adreslerinde yer almaktadır. 2022
yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödüllerine başvuracak adayların www.kosgeb.gov.tr adresinde veya yazımız ekinde yer alan başvuru formunu doldurarak 1 Temmuz 2022 tarihine kadar KOSGEB'e başvuru yapmaları gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarız>>



Ek-1 İçin tıklayınız>>
Ek-2 İçin tıklayınız>>
Ek-3 İçin tıklayınız>>


18.02.2022