Ana Sayfa » Duyurular » DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ EĞİTM.

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ EĞİTM.

Sayın Sanayicimiz,

Milli Teknoloji Hamlesinde rol alacak  gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere, ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tübitak ve T3 Vakfı arasında 07/11/2018 tarihinde “81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.

3.faz kapsamında açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde görev alacak Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti dersleri için Eğitmenlik Başvuru Süreci başlatılmıştır. Eğitmen başvuru tarihi 30 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Aşağıda duyuru metni yer almaktadır. Katılımcılarınıza bu duyuruların yapılması hususunu rica ederiz.

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ EĞİTMENLERİNİ ARIYOR!

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde ilk 3 eğitim olarak belirlenen Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti dersleri için 27 ilde Eğitmenlik Başvuru Süreci başladı!

Eğitmenlik Başvurusu Alınacak İller:
Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ ve Van

Milli Teknoloji Hamlesi yolunda yarının teknolojisini üretecek gençleri yetiştirme hedefimizde bizimle birlikte olmak isteyen tüm eğitmenlerimizin başvurularını bekliyoruz.

Son Başvuru Tarihi: 30 Ağustos 2021

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için http://bit.ly/dnypegtmn sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,


06.08.2021