Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan OSB’den Kan ve Kök Hücre Bağışına Yoğun İlgi

Mimarsinan OSB’den Kan ve Kök Hücre Bağışına Yoğun İlgi

 Fotoğraf

Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Kızılay İşbirliği ile 13-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası yoğun ilgi gördü. Kampanya kapsamında, Mimarsinan OSB Yönetiminden, personelinden, sanayicilerden ve firma çalışanlarından 122 ünite kan, 75 ünite kök hücre bağışı yapıldı.

Mimarsinan OSB Yönetimi, personeli, sanayicileri ve firma personelleri önemli bir duyarlılık göstererek kan ve kök hücre bağışında bulundular ve kan bekleyen üçer kişinin hayata tutunmasını sağladılar. Bağışçılar, ayrıca kök hücre bağışında da bulunarak, hastalara şifa olmak için önemli birer adım attılar. Mimarsinan OSB Yönetimine, Sanayicilerine Personellere ve Kızılay Ekibine kan bağışına gösterdikleri duyarlılık ve katkılar için teşekkür eden Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, “Mimarsinan OSB olarak, yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kızılay işbirliğinde düzenlediğimiz kampanya yoğun ilgi gördü. Kan bağışının haricinde kök hücre örnekleri de alındı. Katılım beklentilerimizin üzerinde oldu. 122 ünite kan, 75 ünite kök hücre bağışı yapıldı. Bu bizim için çok sevindirici bir durum. Kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
Kan vermenin oldukça önemli olduğunu belirten Başkan Oğuzbaş, ‘’Belki verdiğimiz kanlarla onlarca insanın hayatı kurtulacaktır, verilen kök hücre örnekleri de şifa bekleyen birçok insanın hayata dönmesini sağlayacaktır. Kan vererek hiç tanımadığınız birine yardım etmek onurlu bir davranıştır. Ayrıca kan vermek, hem kişinin sağlığı açısından hem de toplum sağlığı açısından önemlidir’’ diye vurguladı.


01:26, 17.09.2018


Tüm Haberler